top of page
intimacy alchemy (52).png

Evenementen

Welkom om in een losse dag cursus of opleiding om jezelf dieper te ontmoeten.

Bekijk hier alle evenementen 

 

IMG_3637.jpg

Events

~ Cursusgroep~ Tantra serie ~
Twee a drie keer per jaar start er een nieuwe tantra serie bij Intimacy Alchemy steeds met een ander thema accent. Kenmerkend voor deze groepen is de kleine persoonlijke setting van max 10 deelnemers en de diepgang in de transformatie processen. Volgende serie start di 24 sept 2024 daarna di 14 jan 2025 en ma 14 april 2025.

 

~Yoni serie ~
Speciaal voor vrouwen gericht op heilige sexualiteit. Soms in een serie avonden, soms in een verdiepingsweekend. Eerst volgende serie start ma 7 okt.


~ Cacao Kundalini activatie avond ~
Met maximaal 7 deelnemers in een energetisch transformatieveld. Diep helend en levensenergie activerend. Regelmatig terugkerend event, klik op de knop events.

~ Opleidingsdag(en) Kundalini Bodywork ~

Vraag je je af of een volledige opleiding wat voor je is, of wil je proeven aan hoe ik mijn energetisch en lichaamsgericht sessiewerk geef? Kom dan zelf verder ervaren en leren. Eerst volgende data za 28 sept 2024.

~ Tantra en shibari workshops en retraites ~

Rope magic is de beste beschrijving de workshops en retraites die ik met Marco geef. Slechts enkele per jaar en enorm helend. Bij grote affiniteit is er een private Tantric Rope studie groep in Groningen om in te stappen. Eerst volgende workshop zo 21 juli Tantra festival Amsterdam, eerst volgende retraite 13-17 sept 2024.

~ Tantramassage ~
Cursus op te geven per (gelegendheids) koppel start ma 6 jan 2025.

~ Overige opleidingen en retraites ~
Kijk bij de pagina 'samen met' voor retraites en opleidingen die ik met dierbare collega's verzorg.

* Alle data ovb Kijk voor actuele data altijd bij events op Hipsy. En schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste aan te kunnen melden (ervaring leert dat sommige events snel vol zitten).

intimacy alchemy (52).png

Bekijk hier alle evenementen 
 

intimacy alchemy (39).png

Verbinding. Gronding. Present aanwezig. Dat zijn de woorden die ik aan het einde van een avond tantra-cursus ervaar. Elke keer als ik in de sfeervolle ruimte van de cursus aankom, is het alsof ik in een warm bad stap. Tantra leert mij om -nog meer- volledig in het hier en nu present te zijn. Om in mijn eigen energie en kracht te staan. Om met mijn aandacht en energie bij de ander te zijn als deze vertelt. Om naar mijn hart te luisteren en hier woorden aan te geven. Om de energie tussen mij en de ander te voelen in mijn lichaam. En hoe levendig dit voelt!

 

Voor mij betekent tantra oprechte aandacht voor jezelf, voor de ander en voor de groep. Alles mag er zijn. Je blijheid en je verdriet. Maar ook je twijfels en weerstand.

 

Tantra leert mij om grenzen te stellen en deze uit te spreken. Er wordt hierbij een veilige haven gecreëerd. En door hier mijn vertrouwen te leggen is er een veilige bedding waarin je je grenzen kunt ontdekken. Het leert mij een vrijer persoon te zijn. Ik (her)ontdek weer mijn ware aard: mijn boeddha-aard. Licht, present en liefdevol."

 ~Anke ~ Tantra cursus

bottom of page