top of page
intimacy alchemy.png
intimacy alchemy (20).png
12.png

Tantric Ropes

Tantric Ropes

Een diepe helende reis naar het ervaren van je vrijheid binnen de beperking

Met intentie je vrijheid geven aan mij om hem weer in liefde terug te ontvangen na de sessie is een enorm diepe ervaring. De gewaarwording van beperkt worden en de vrijheid toch kunnen voelen doordat vrijheid in jezelf zit en niet in je omgeving is een van de krachtigste ervaringen waarbij angst transformeert naar bliss. 

 

De touwen geven je de ervaring om extra vastgehouden en omhuld te worden vanuit liefde, ze kunnen je extra veiligheid geven diep naar binnen te gaan en te voelen. Je over te geven en te laten stromen en af te dalen naar de plekken die diep verborgen liggen opgeslagen.
Het touw is onverbiddelijk duidelijk wanneer nodig, het kan krachtig richting geven maar op een heel liefdevolle manier. Omdat ik in mijn presentie je in alle tijd en aandacht stap voor stap verder inbind, is het een ritueel van heel duidelijk maar liefdevol de touwen op die plekken neer te leggen waar het al voelbaar was. Als een warm mes door de boter legt het bloot wat er gezien en ervaren mag worden. Je mag er helemaal in gaan en in vertragen, het werkt heel meditatief. Zeker als het touw weer langzaam afgewikkeld wordt is het als een cadeautje wat je uitpakt en het brengt geregeld een prachtig naproces ontroering en vreugde naar boven. De lach en de traan liggen heel dicht bij elkaar. Voel maar.

 

Naast geborgenheid kan touw je ook de tegenkracht geven. Het opzoeken van de beperking vanuit een actieve vraag naar het gevecht in jezelf aankijken door het in de polariteit met mijn directie en kracht via het touw te mogen ervaren is een andere kan van ropework. We bespreken in een sessie waarbij je deze dynamiek zoekt heel duidelijk je grenzen en mag je genieten van de vermenging van rauwheid en bliss. De ervaring kan zo diep gaan als je zelf durft af te dalen in jouw schaduw delen. Je sensuele stroom en het opzoeken van de joy en pleasure kunnen krachtige onderdelen zijn van een rope sessie waarin het gaat om de erkenning geven aan de krachten vanuit je bekkengebied. Deze transformaties zijn pareltjes waar je nog heel lang de doorwerking van kan voelen. Je bent heel welkom met al deze diepe rauwe stukken.

Laat je vastbinden en voel wat er bij jou geraakt mag worden

  • De vreugde van het voelen van innerlijke vrijheid

  • Diepe meditatieve zachtheid, een diepe trancereis

  • Heling door liefdevolle vertragende aanraking van handen en touw

  • Bevrijding van diep opgeslagen emoties

  • Pleasure, genieten, een lach en een traan

  • Inzicht op oude thema’s waarin je baarmoederlijk vastgehouden wordt

  • Spanning en polariteit, de rauwe waarheid

  • Bevrijding op alle lagen, fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal.

_edited.jpg
Met intentie de vrijheid in jezelf ontdekken is een van de krachtigste ervaringen waarbij angst transformeert naar bliss.

Boek jouw persoonlijke sessie

Or join a workshop or retraite with Marco and Ymke

Or meet us at Amsterdam Tantra Festival 21 juli

IMG_7935.jpg
intimacy alchemy (12).png
Wow! one sentence that comes up is: “ I’m alive! ” And a lot of unexpected releases. The rope around my belly at my solar plexus… I felt that there was a lot of fair stored.. There were so many things! I can’t explain (laughing). The language of the body speaking so clearly… I felt really touched in places, not only physically but also energetically, emotionally, that are maybe not so easily touched in other circumstances, and it felt like really reaching there, those places that needed attention, needed something, need healing, or need to be seen my me. I’m totally amazed! It’s crazy!
It was like a very strong inner journey, inner and outer journey in a way. Somehow it reminded me of Ayahuasca and other strong ceremonial experiences I have. Something very primal. Thank you.
~Jorien, Tantric Rope Session~
bottom of page