top of page

Persoonlijke sessies

Je of jullie (duosessie) zijn welkom in mijn praktijk aan huis op maandag, dinsdag of als dat onmogelijk is zo af te toe ook in het weekend.

Goed bereikbaar vanaf de noordelijke ringweg van Groningen.

Sessies duren 2 uur (188,-) of 3 uur zoals in ieder geval de massages (222,-) en enige integratie tijd in rust thuis na je sessie.*

De reis die je bij mij maakt is vaak pas het begin van nog veel meer, in juli heb ik nog de laatste plekjes voor de zomerstop en anders weer in september.

Omdat ik diepgaand werk geef ik graag ruimte aan trajecten van meerdere sessies. Kijk ook eens bij mijn events als je al eerder wil ervaren wat mijn werk voor jou kan betekenen.


Algemene voorwaarden (op te vragen) zijn van toepassing. Belangrijkste dat mijn werk onder eigen verantwoordelijkheid is en 24h van te voren verzetten van een persoonlijke sessie mogelijk is.

* Geregeld geef ik voor gereduceerd tarief practice sessies voor mijn opleidingen mochten prijzen jouw JA voor dit werk blokkeren. (Ook financiële blokkade is vastzittende energie die weer mag gaan stromen...) Schrijf je vooral in op mijn nieuwsbrief, dan hou ik ook jou op de hoogte. Je bent zo welkom.

intimacy alchemy (52).png
intimacy_alchemy_ymke_van_gurp
intimacy alchemy (52).png

Energiewerk

Kundalini flow activatie

Verbind je met de de diepste herinneringen uit alle tijden
Kundalini_Logo_square.png

Bij een kundalini flow activatie sessie neem ik je mee op reis naar de bron van jouw potentie. Kundalini energie is een zeer krachtige energie die als hij spontaan ontwaakt of in activatie sessies bij jou mag gaan stromen tot diepe transformatie processen kan leiden. Verbind je met de de diepste herinneringen uit alle tijden Bij een kundalini flow activatie sessie neem ik je mee op reis naar de bron van jouw potentie. Je ligt op een mat, er wordt muziek gespeeld en ik werk energetisch in jouw veld met deze energie. Dit gebeurt door mij als kanaal beschikbaar te stellen voor de hoogste frequenties die dan door mij heen stromen. Ik werk met de chakra’s, met energiekanalen, meridiaanpunten en waar nodig ondersteun ik met aanraking en soft touch dearmouring. Kundalini energie is een zeer krachtige energie die als hij spontaan ontwaakt of in activatie sessies bij jou mag gaan stromen tot diepe transformatie processen kan leiden. Het openen van jouw kanaal gaat altijd gedoseerd. Deze activaties zijn afgestemd op waar jij klaar voor bent en de impact die je zal ervaren kan dan ook verschillen. Iedereen heeft toegang tot deze energie, en het is een kwestie van tijd wat kundalini met jou doet. Vaak zul je meteen al merken wat de energie voor jou in gang mag zetten. Hoe meer kundalini activaties je doet, hoe dieper het kan gaan en elke sessie is anders. Wanneer jouw kundalini nog niet actief is is het aan te raden na je eerste sessie regelmatig opnieuw te activeren. Na 3 tot 5 activaties blijft meestal je kundalini actief stromen. De uitnodiging is om in de overgave deze zelfrealisatie en bewustwording te ondergaan. Je hoeft niks actief te doen en mag ervaren wat er in jou wordt aangeraakt en mag gaan stromen. Deze sessies zijn voor jou wanneer je de roep voelt om je kundalini te openen en te gaan leven naar je volle potentie met beschikking over een oneindige bron van energie om jouw bliss te bekrachtigen. Ze zijn niet geschikt wanneer er sprake is van een voorgeschiedenis is van psychose, epilepsie of een andere neurologische bijzonderheid omdat er diepgaand gewerkt wordt op een nieuwe ‘bedrading’ van je zenuwstelsel. Ben jij er klaar om je volle potentieel in te stappen? Gewaarwordingen kunnen zijn: - Sensaties van de energie door je hele lichaam - Lichaamsbewegingen zoals trillen, schudden, bewegen van armen/benen, yoga houdingen, mudra’s - In een andere dimensie reizen, beelden, visioenen - Gevoelens van bliss, vrede, eenheid en geluk - Vrijkomen van emoties, verdriet, woede maar ook vreugde - Innerlijk weten, bewustwording, inzichten Kundalini activatie kan voor jou: - Bewustzijn vergroten - Balans geven - Heling geven op diep niveau - Energieveld opschonen - Meer levenslust vrijmaken - Verbinden met je zielsopdracht - Multidimensionale velden openen - Vrijmaken van je sexuele energie - Je gevoeliger maken - Krachtig je pad gaan bewandelen (her-inneren) - Liefde voor jezelf brengen op al je zijnslagen

Nieuwsgierig om te verkennen?

intimacy_alchemy_ymke_van_gurp
intimacy alchemy (52).png

Lichaamswerk

Massage

Stel je voor, je ziet een een prachtige waterlelie. Puur en vol van sensitieve pracht, drijvend op het water maar ondertussen met haar wortels diep tot in de voedzame bodem onderin de vijver.

In een energetische massage vanuit de tantra laat ik je in de aanraking contact maken met die vitaliteit die onder de oppervlakte aanwezig is. Je mag je overgeven en volledig ontvangen wat van jou is. Alles mag gevoeld en gezien worden en geeft jou op een zachte manier een gewaarwording van heel je zijn, van ‘heel zijn’ en in jouw essentie aankomen. De massage richt zich op het hele lichaam. Vloeiende zachte bewegingen die als golven over je heen voelbaar worden verbinden waarbij je hart zich kan openen in haar kwetsbaarheid en je mag gaan stromen. Maar ook de diepe en vertragende aanraking die je verder laat zakken en overgeven in het hier en nu en je mag ankeren. De afwisseling van verschillende kwaliteiten in de massage maakt dat je sensitiever wordt voor wat er onder de oppervlakte speelt. De energetische aanraking in verstilling maakt dat er heling plaats vindt. En de inclusiviteit van de aanraking op je hele lichaam geeft een diepe nieuwe betekenis aan liefde. In deze massage ben ik vanuit mijn warme open hart bij jou aanwezig. Dat maakt het diep transformerend voor veel vrouwen en zeker ook voor mannen. We herkennen deze pure hartgedragen aanraking vanuit onze kindertijd waarin ons lichaam nog niet in seksuele conditionering aangeraakt werd en je onvoorwaardelijke liefde vanuit aanraking ontving door vastgehouden te worden. Het is een pareltje van onvoorwaardelijke liefde die je jezelf geeft als je deze massage ontvangt. Vooraf aan de massage maken we heel duidelijke afspraken over wat jouw wensen en grenzen zijn zodat we vol vertrouwen samen in het veld van zijn komen. Ik ben daarbij vanuit mijn hart aanwezig, ook van jouw genieten en het stromen van jouw levensenergie vanuit je bekken. De heling ontstaat doordat alles er mag zijn in mijn rol als getuige en liefdevolle spaceholder voor alles wat is. Veilig, gedragen en koesterend. Met diepe heling voor alles wat er helemaal mag zijn en gezien mag worden vanuit liefde. Je bent van harte welkom voor het maken van een afspraak voor een videocall om wederzijds te voelen wat jouw verlangen is. Wanneer we beide een ja-voelen maken we een afspraak en geef ik je mogelijkheden mee om dit proces in sacredness voor te bereiden. In liefde, Ymke Wat kan je verwachten - Diep voelen en zakken - Overgave en uitademen - Aanraking vanuit liefde met helende energie - Vrijkomen van emoties die je mag vrijgeven en laten transformeren - Je gezien voelen - Het laten stromen van je levensenergie - Gevoelens van puurheid, heelheid en bliss. - Gewaarwording van heel je zijn, van ‘heel zijn’, terug naar je essentie. Praktische voorbereiding: schoon/fris en geurloos lichaam en twee grote handoeken meebrengen.

Nieuwsgierig om te verkennen?

intimacy_alchemy_ymke_van_gurp

Tantra en Shibari

Met intentie de vrijheid in jezelf ontdekken is een van de krachtigste ervaringen waarbij angst transformeert naar bliss. De touwen geven je de ervaring van extra vastgehouden te worden vanuit liefde, ze geven je omhulling en extra veiligheid om diep naar binnen te gaan en te voelen. Daarnaast is touw ook onverbiddelijk duidelijk wanneer nodig, het kan krachtig richting geven maar op een heel liefdevolle manier.

Je kunt deze vorm van tantra ontdekken in een 1-1 waarbij ik jou knoop of met de (gelegenheids) partner waarbij jullie elkaar leren knopen.  

Daarnaast zijn er ook workshops waar je je solo of met partner voor op kan geven en onze ongekend diep transformerende retraites.


Vraag om een nog beter beeld te krijgen van dit werk de inlog van deze pagina. Hier staan foto's en video's. Een gedeelde hiervan kun je ook vinden op mijn instagram pagina.
 

intimacy alchemy (52).png

Tantric Ropes Curious?

intimacy_alchemy_tree

Arriving at Intimacy Alchemy

intimacy alchemy (52).png

Als je of jullie een JA voelen om om bij mij te komen en we hebben nog niet eerder kennis gemaakt bij een workshop cursus of retraite neem dan even de eerste indruk in je op van waar je aankomt  in Groningen. 
 

IMG_20230406_130232_edited.jpg
intimacy_alchemy_space_edited.jpg

Voelt dat goed?

Stuur mij een een berichtje en schrijf je ook vooral even in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nog meer moois ondersteunend op jouw pad.
Graag leer ik je vervolgens beter kennen en vraag je naar je diepere verlangen tot transformatie in een korte persoonlijke intake videocall zoadat je ontspannen in mijn praktijk aan huis kunt aankomen en we de diepte in kunnen gaan. (Adres ontvang je na intake)

Tot binnenkort, Ymke

intimacy alchemy (39).png

Ymke nam alle tijd voor mij. Dat was zoo fijn!

Ze vroeg hoe de Yoni vereringsceremonie voor mij was en hoe ik me nu voelde. Ik gaf aan dat mijn lichaam het liefst al was gaan slapen, dat ik het onbewust toch wel heel spannend vond.

Ik mocht fijn gaan liggen en Ymke nam echt álle tijd om me op mijn gemak te stellen en bleef alleen bij mijn bovenlijf. Dit was zoooo helend.

(…)

Whoeaaa en ik heb Genoten!! Wauwww!!! Ik voelde dat ik mijn lijf niet heb bewoond. Mijn eerste seksuele ervaring was zooo liefdeloos!! Dat ik ben gevlucht! Totaal gevlucht. Mijn baarmoeder was leeg, koud, volledig uit verbinding en nu…. Ohhh het voelde zooo fijn, zo vol, zo warm.

Dankjewel lieve mooie Ymke

 ~Linda~ Sacred Kundalini en Womb Healing massage

bottom of page